Werkwijze

Bent u benieuwd geraakt wat u van ons kunt verwachten en hoe wij u als klant ontzorgen? Lees dan verder op deze pagina.

Elk project begint met een idee dat u als klant heeft. Uw ideeën zullen wij daarom altijd centraal stellen in de uitwerking van een project. Als de ideeën al duidelijk zijn maken wij op basis van de door u aangereikte gegevens een duidelijk uitgewerkte offerte. Zijn de ideeën nog niet op het niveau dat een duidelijke offerte gemaakt kan worden, dan kunnen wij indien gewenst met u meedenken om een uitvoerbaar plan te maken.

Wij zijn ons er van bewust dat er niets zo vervelend is als achteraf voor verrassingen komen te staan. We zullen er alles aan doen om dit te voorkomen. Een transparante offerte is hier de basis voor. Aan de hand van onze opgave hopen wij met u tot een overeenkomst te komen.

Nadat u ons het vertrouwen heeft gegeven uw project te realiseren kunt u ons zorgeloos ons werk laten doen. Wij zullen u betrekken bij belangrijke beslissingen maar zeker niet lastigvallen met onbelangrijke beslissingen. Ons doel is namelijk een zorgeloos proces voor u als klant, daarom heeft u ons immers aan het werk gezet. Als het project voor ons is afgerond is het tijd voor u als klant om te gaan genieten van het resultaat.