Over ons

Vakmanschap en kwaliteit

Bouwbedrijf Rietveld is een jong en ambitieus bedrijf dat zich richt op de bouw en verbouw van woningen en interieurs. Hierin werken wij nauw samen met Schildersbedrijf Rietveld, waardoor wij een breed dienstenpakket kunnen aanbieden. Het doel binnen ons bouwbedrijf is om u als klant zoveel mogelijk te ontlasten, zodat u uiteindelijk onbezorgd kunt genieten van het resultaat van het project.

Drie generaties passie en vakmanschap

Familie Rietveld is al vanouds een echte ondernemersfamilie. Van het kaliber aanpakken met twee rechterhanden. De opa van de twee huidige eigenaren van het bouwbedrijf, nam eind jaren ’60 een bestaand schildersbedrijf over. Door de groei van het bedrijf kwam er al snel meer personeel in dienst. Zijn zoon Marco kwam in het bedrijf en nam het over toen diens vader met pensioen ging. Marco droeg al snel de passie voor het vakmanschap over aan zijn zoons.

Delen is vermenigvuldigen

Eric startte in 2018 met het bouwbedrijf, Eric volgde de HBO-opleiding Bouwtechnische Bedrijfskunde en rondde deze met succes af. Vanaf de start van zijn opleiding heeft Eric al veel gewerkt aan de ontwikkeling, voorbereiding en uitvoering van een breed scala bouwprojecten. Hierdoor heeft hij zowel praktische als theoretische kennis in huis die van pas komt bij het bouwen en verbouwen van woningen en interieurs.

Kamagra

Een ander voordeel van Kamagra online kopen www.medquest-inc.com/kamagra-gebruik/ is het feit dat u het waarschijnlijk kunt uitproberen voordat u geld uitgeeft. Misschien kunt u het zelfs in bulk bestellen en zo veel geld besparen.

Het bedrijf zorgt voor een goede procesbegeleiding alsook een goed afgewerkt eindresultaat. Zo profiteert u van offerteakkoord tot oplevering van kwaliteit en gemak. Daarnaast is de slagkracht groot waardoor er flexibel en snel geschakeld kan worden. Het bedrijf houdt er een ‘no-nonsense’ mentaliteit op na en streven naar maximale klanttevredenheid. In de samenwerking onderling en met externe partijen zorgen zij ervoor dat het delen van kennis en ervaring maximaal benut wordt.

De ideale klant

U zoekt een betrouwbare partij, wij zoeken de ideale klant. Dat zijn voor ons de opdrachtgevers die ons de ruimte bieden om uw project serieus te nemen. We hopen dan ook dat u op uw beurt een serieuze en betrouwbare partij zoekt voor de uitvoering. Onze ambities kennen geen grenzen en wij willen graag bouwen! Zowel aan uw project als aan ons bedrijf. En daar hebben we u hard bij nodig. Laten we eens kennismaken, want bouwen aan uw klus begint bij het bouwen aan vertrouwen.