Over ons

Wie zijn wij en wat kunnen wij voor u betekenen? Laat u overtuigen door ons verhaal!

Bouwbedrijf Rietveld is een jong bedrijf dat zich richt op de bouw en verbouw van woningen en interieurs. In nauwe samenwerking met Schildersbedrijf Rietveld en Rietveld Meubelen kunnen wij een breed dienstenpakket aanbieden. Ons doel is om u als klant tijdens dit proces zo min mogelijk te belasten, zodat u uiteindelijk onbezorgd kunt genieten van het resultaat van het project.

Wensen, voorbereiding en uitvoering

Om dit te realiseren gaan wij allereerst met u in gesprek over uw wensen en ideeën. Aan de hand daarvan maken wij een duidelijke en transparante offerte. Hierdoor weet u precies wat wij doen en hoeveel dit gaat kosten. Vervolgens verzorgen wij de werkzaamheden die noodzakelijk zijn om van start te gaan met het project, denk hierbij aan tekeningen, berekeningen en vergunningaanvragen. Als alles goed voorbereid is, zullen wij starten met de werkzaamheden.

Maximale klantwaarde

Hierbij streven wij ernaar om deze zo efficiënt en secuur mogelijk te verrichten. Uiteraard nemen wij de verantwoordelijkheid voor de coördinatie op ons en streven we naar een oplevering volgens planning. Dit alles met het doel: maximale waarde realiseren voor onze klanten.

De oorsprong

Bouwbedrijf Rietveld is in 2018 opgericht door Eric Rietveld. Tijdens zijn middelbare schoolperiode is hij begonnen met het maken en verkopen van steigerhouten meubelen. Dit ontwikkelde zich al snel tot een meubelmakerij die exclusieve meubelen op maat levert onder de naam ‘Rietveld Meubelen’. Hij volgde de Hbo-opleiding Bouwtechnische Bedrijfskunde en heeft deze in 2018 afgerond. Tijdens zijn opleiding heeft hij gewerkt bij een groot bouwbedrijf, waarbij hij aan de ontwikkeling, voorbereiding en uitvoering van woningbouwprojecten heeft meegewerkt.

Hierdoor heeft hij zowel praktische als theoretische kennis opgedaan die van pas komt bij het bouwen en verbouwen van woningen en interieurs. Gedreven door zijn passie heeft hij daarom de keuze gemaakt om te starten met een eigen bouwbedrijf en hoopt hij u daarmee van dienst te kunnen zijn.