Klantenervaringen

Wat klanten over ons zeggen

Ik heb de samenwerking als zeer goed ervaren. Goed en gedegen werk geleverd. Uiteraard hoort daar ook af en toe een foutje bij maar zeer goed en adequaat opgelost. Al met al zeer tevreden met het eindresultaat.

Bijn Worms

Bouwbedrijf Rietveld levert vakwerk, denkt mee, geeft heldere adviezen en de communicatie verloopt prettig.

Eline de Visser

Eric en Marijn Rietveld leveren vakwerk, werken netjes, geven goede adviezen en komen hun afspraken na. Wij zijn heel tevreden met de verbouwing van onze garage.

Fam. Zijdenbos

Totale ontzorging, snelle werkers en hoge kwaliteit

Fam. Baan

Hele goede aannemer en prettige manier van communiceren.

Fam. vd Worp

Uitstekend vakwerk, kundig advies en fijne samenwerking waarbij helder en duidelijk gecommuniceerd wordt en afspraken worden nagekomen. Wij zijn erg tevreden met de verbouwing die bouwbedrijf Rietveld bij ons thuis heeft uitgevoerd.

Teun en Loes van der Klis

Bouwbedrijf Rietveld levert keurig professioneel werk af. Netjes alle afspraken nagekomen. Zelfs meegedacht over delen die niet direct bij de opdracht hoorden.

Fam. van der Stelt

We vonden het contact met Eric prettig en soepel verlopen. Hij reageert snel en we wisten al snel waar we aan moesten denken qua datum en prijs. Het werk is ook erg netjes uitgevoerd. Wij zijn blij met het eindresultaat.

Mevrouw Abassi Kashkooli – Boer

Fenomenaal! Eindelijk een aannemer die je kunt vertrouwen en met je meedenkt!

Fam. Switzar

Deskundig, flexibel en goede communicatieve vaardigheden heeft onze oude boerderij tot een prachtig woonhuis gemaakt, met behoud van de oude elementen.

Fam. van Grol

Kamagra

Het is een goed idee om te weten wat uw opties zijn wanneer u Kamagra koopt. U zult willen kijken naar uw keuzes, voordat u een definitieve beslissing neemt. U denkt misschien dat u niet veel keuzes heeft wanneer u naar penispillen kijkt, maar u kunt uw keuzes echt uitbreiden. U zult merken dat u zelfs Kamagra balancepharm.com/koop-kamagra-sildenafil-100-mg-bij-een-apotheek-in-nederland/ via de post kunt kopen als u er nog meer geld op wilt besparen.